Orphan Black final sezonu prömiyer tarihi belli oldu

BBC Amerika, Salı akşamı yaptığı açıklamada, sevilen bilim-kurgu dizisinin son sezonunun başlangıç tarihini verdi.

Berfu Özlen
08 Şubat 2017 - 16:52
Yeni Bölüm

BBC Amerika, Orphan Black için final sezonunun yayın tarihini duyurdu. Dizi, 10 Haziran'da final sezonuna start verecek. Geçtiğimiz Haziran ayında ise, dizinin 5 sezon süreceği belirtilmişti.

Dizinin yaratıcıları John Fawcett ve Manson yaptıkları ortak açıklamada, "Sarah ve klon kardeşlerinin hikayesine destansı bir final ile nokta koymaktan dolayı çok heyecanlıyız" dedi ve ekledi, "Geçmiş 4 sezon gerçekten inanılmaz bir macera oldu ve sadık hayranlarımıza dizinin garip hikayelerini sevdiklerini için çok müteşekkiriz. Temple Street'deki ortaklarımıza, BBC Amerika ve Space'e destekleri ve sağladıkları imkanlar için teşekkür ederiz."

Eleştiriler hep olumlu oldu

BBC Amerika'da 2013 yılında yayına başladığından bu yana, dizi 40 bölüme ulaştı ve büyük beğeni topladı. Orphan Black ayrıca Altın Küre, Screen Actors Guild Ödülleri ve GLAAD Ödüllerinin yanısıra bir adet de Emmy ödülü kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin