Veep Nisan ayında geri dönüyor!

Tatile giren sevilen komedi dizisi Veep'in geri dönüş tarihi açıklandı.

Berfu Özlen
08 Şubat 2017 - 15:08
Yeni Bölüm

Komedi dizisi Veep, 5 sezon boyunca sürdürdüğü başarılı reyting grafiği ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizinin 5. sezon son bölümü 26 Haziran'da yayınlanmış ve dizi tatile girmişti.

Veep'in başrol oyuncusu Julia Louis-Dreyfus'un kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada dizinin 16 Nisan 2017'de ekranlara döneceği müjdesi verildi.

Başkanlık sonrası hayat nasıl?

10 bölümden oluşacak olan 6. sezon, Selina'nın Beyaz Saray'dan ayrılmasının ardından yaşananları konu alacak. Konu ile ilgili yapımcı David Mandel, "Selina'yı ne başkan ne de başkan yardımcısı olarak izlemeyeceksiniz. Veep artık eski bir başkanın maceralarını konu alacak" dedi.

Dizinin oyuncularından Tony Hale de dizinin ileriki dönem konusu hakkında, "Bu insanlar başkanlıktan sonra ne yapıyorlar bunu merak ediyoruz" demişti.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin