Ortak paylaşım heyecan yaratmıştı! 1 Kadın 1 Erkek yeniden mi başlıyor soruları cevap buldu!

Demet Evgar ve Emre Karayel'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar 1 Erkek 1 Kadın dizisi için heyecan uyandırdı. Peki 1 Erkek 1 Kadın ne zaman yayınlanacak? 1 Erkek 1 Kadın nerede yayınlanacak? 1 Erkek 1 Kadın'ın oyuncu kadrosunda kimler var? 1 Erkek 1 Kadın'ın konusu ne?

Volkan Usta
25 Kasım 2022 - 11:23
Kültür Sanat

Bir dönemin izleyicisi tarafından beğenilerek izlenen dizisi 1 Kadın 1 Erkek ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

Geçtiğimiz akşam sosyal medyada Demet Evgar ve Emre Karayel’den aynı anda efsane dizi 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle ilgili ortak paylaşım gelmişti.

22-11/24/640xauto.jpg

'Yakında' notuyla paylaştıkları paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni almıştı. Sevilen ikilinin yaptıkları paylaşımlar Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin #shesaidno kampanyası için olduğu ortaya çıktı.

25 Kasım Uluslarası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar ve Unwomen Türkiye’nin ortak paylaşımıyla yayınlanan ikinci skeç ile yakın partner şiddetinin bilinmeyen türlerine değinildi. Demet Evgar ve Emre Karayel, kadınlara yönelik şiddetin bir insan hakları ihlali ve suç olduğuna dikkat çekerek, herkesi #SheSaidNo kampanyasına katılıp yakın partner şiddeti hakkında bilgilenmeye çağırdılar.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin