Centilmen filminin çekimleri başladı! Film ne zaman seyirci ile buluşacak?

Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu Centilmen filminden detaylar gelmeye devam ediyor. Peki Centilmen filmi ne zaman yayınlanacak? Centilmen filminde Çağatay Ulusoy'un partneri kim oldu? Centilmen filminin konusu ne? Centilmen filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Centilmen filmi ne zaman yayınlanacak? Ebru Şahin kimdir?

Volkan Usta
25 Kasım 2022 - 11:24
Kültür Sanat

OGM Pictures’ın Netflix için çekeceği “Centilmen” filminden detaylar gelmeye devam ediyor. Peki Centilmen filmi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar!

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı, Onur Bilgetay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Deniz Madanoğlu’nun ise senaryosunu kaleme aldığı filminin kadın başrolü Ebru Şahin ile geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanmıştı. Oyuncu seçimlerinin ardından Centilmen filmi sete çıktı.

22-11/14/simdiden-heyecan-dorukta-ebru-sahin-bomba-bir-15426442_2651_m.jpg

Çekimleri başlayan filmde Ebru Şahin"Nehir" adlı müzisyeni canlandırırken, Çağatay Ulusoy ise “Centilmen”de zengin kadınlara hizmet veren “Saygın” adlı jigoloyu canlandıracak.

22-11/14/562264.jpg

Saygın’ın kendisi gibi jigololuk yapan arkadaşı "Kado" karakterine ise son gelen bilgilere göre Haki Biçici hayat verecek. Ayrıca filmde yer alacak diğer bir ismin de Şenay Gürler olacağı daha önceden açıklanmıştı.

22-11/14/mv5bnjm5zjvmy2itytm0oc00mje1lwflyzqtngu5ogjhztbizdmwxkeyxkfqcgdeqxvyotczmtuxndy-_v1_.jpg

Filmde Fulya’nın doğum günü partisi için gittikleri mekanda Nehir, Saygın’la karşılaşıyor. Saygın’ın aşık olması bütün hayatını değiştiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin