"Sıcak Kafa"dan yeni fragman yayınlandı!

Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Netflix'in distopik yerli dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi açıklandı! Peki Sıcak Kafa ne zaman yayınlanacak? Sıcak Kafa'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Sıcak Kafa nerede çekiliyor?

Volkan Usta
25 Kasım 2022 - 11:25
Kültür Sanat

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve ses yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgının konu alındığı, Netflix orijinal dizisi Sıcak Kafa'yeni bir fragman yayınlandı.

Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mert Baykal ve Umur Turagay'ın oturduğu dizi 8 bölümden oluşacak.

22-11/25/2-1669364398.jpg

Sıcak Kafa'nın Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Dizinin kadrosunda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Sümer, Erdem Akakçe, Şebnem Hassanisoughi, Hakan Gerçek, Cüneyt Uzunlar, Barış Yıldız, Furkan Kalabalık, Arda Anarat ve Haluk Bilginer gibi isimler yer alıyor

22-10/20/11111111.jpg

Sıcak Kafa'nın konusu ne?

Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur.

22-11/25/3.jpg

Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

22-11/25/4.jpgSıcak Kafa 2 Aralık’ta sadece Netflix’te...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin