Ortak yayın öncesi ünlü isimlerden samimi açıklamalar! Serenay Sarıkaya, Pınar Deniz...

Dün akşam tüm kanallarda ortak olarak yayınlanan 'Türkiye Tek Yürek' bağış yayını öncesi ünlü isimler duygularını dile getirdi...

Bağış rekoru kıran 'Türkiye Tek Yürek' yayını öncesi duygularını muhabirlerin mikrofonuna aktaran ünlü isimler, samimi açıklamalarıyla göz yaşarttı...

İşte röportaj veren isimler ve o açıklamaları:

Eda Ece...

“Günlerdir bende elimden gelen herseyi yapıyorum ama bir yandan da Türk halkıyla çok gurur duyuyorum. Çünkü ben gece yarısı olan bir depremin ertesi sabahında bile koşa koşa bir şeyler almaya gittiğimde benimle beraber herkesin koştuğunu da gördüm. O yüzden çok duygulandım. Biz böyle bir milletiz, o da benim kalbimi çok yaralıyor. İnşallah bu 10 ilimize de elimizden geldiğince yardım göndereceğiz ve hayatlarını yeniden inşaat etmelerine yardım edeceğiz ama tabi kaybettikleri geri gelmeyecek o yüzden de içimiz hala buruk”

Ebru Şahin...

”Söylenecek her şey söylendi aslında diye düşünüyorum şimdiye kadar ama çok büyük bir felaketin içinden geçiyoruz. Ülkecek zor bir dönemden geçiyoruz ama bu kadar yardımın ve insanın el ele verip kenetlenmesi de çok mutluluk verici aynı zamanda. Umuyorum ki en kısa zamanda bütün yaralarımızın, eksiklerinin, kaybettiklerimizin telafisini yapmaya calışacağız. Depremzede olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Yaralıların da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını ümit ediyorum.”

Serenay Sarıkaya...

”Söyleyeceğimiz hiç bir şey giden canları geri getirmeyecek. Çok çok üzgünüz, acılar içerisindeyiz. Elimizden geldiğince bugüne kadar yapabileceğimiz herşeyi gücümüz yettiğince yaptık. Daha çok önümüzde zamanımız var bunu birlikte aşmak için, yaralarımızı birlikte sarmak için. Umarım harika bir bağış toplanır ve bu yardımı sürdürebiliriz.”

Pınar Deniz...

”Bizim burada kalbimiz sıkışıyorken, orada bu felaketten etkilenen insanlarımızın neler hissettiğini gerçekten ben tahmin bile edemiyorum. Biz bugün onlar için buradayız. Onların yanındayız. Benim kendi yakınımdan kaybettiğim biri olmadı ama arkadaşlarım ve ailemden gerçekten çocukluğunu, anılarını, annesini, babasını yani tüm ailesini kaybeden çok oldu. O yüzden çok mutsuzuz ama hep beraber ayağa kalkacağız diye düşünüyorum"

Mert Ramazan Demir...

”Hepimize geçmiş olsun. Hepimizin başı sağolsun. Teşekkür ederim.” 

Barış Arduç...

”Bugünlerde bir arada olmayı, taşın altına elini sokmayı, elimizden gelenin fazlasını yapmayı becerebilen bir milletiz. Ne güzel tek yürek ülke olarak bu işin altına giriyoruz ama devamında eksiğimiz ne, ihmalimiz ne, yapmamız gereken ne var? Bunları da hep beraber ülkecek konuşuyor olmamız lazım.” 

Aras Bulut İynemli...

”Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bir olma, kenetlenme zamanı. Ufacık bir katkımız bile olsa ne mutlu bize”

Afra Saraçoğlu...

‘Merhabalar, içimiz parçalanıyor diyecek kelime bulamıyorum. Bugünde bağışlarınız için buradayız. Şimdi birlik olma zamanı’

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin