Outcast, 12 Grafiti Sanatçısı ile 12 Şehirde tanıtılıyor

Türkiye'de de yayınlanacak olan Outcast prömiyeri 125 ülkede aynı anda tanıtılacak. Fox Networks Group, dizinin tanıtımı için 12 ülkede aynı anda etkinlik yaparak bir ilke imza atıyor.

resim yok
02 Haziran 2016 - 16:57
İptal - Onay

Robert Kirkman imzalı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Outcast’in ilk bölümünün seçilmiş sahneleri, 12 farklı şehirde 12 grafiti sanatçısı tarafından yorumlanarak o şehrin duvarlarına taşınıyor. İstanbul’da gerçekleşecek çizim ise başarılı grafiti sanatçısı Highero tarafından İstiklal Caddesi’nde hazırlanıyor.

16-06/02/outcast_grafiti_02-73851.jpg

Belirlenen şehirlerde gerçekleşecek bu grafiti çalışması Outcastart.tv üzerinden izleyicilerle buluşuyor. Duvar önünde gelip konum servislerini açan ve internet sitesini ziyaret eden izleyiciler, grafitide yer alan sahneyi aktive edip izleyebiliyor.

4 Haziran Cumartesi günü 125 ülkeyle aynı anda Türkiye’de FX’te yayınlanacak Outcast prömiyeri öncesi Fox Networks Group, dizinin tanıtımı için 12 ülkede gerçekleşecek bir ilke imza atıyor. Robert Kirkman imzalı, sanatçı Paul Azaceta’nın illüstrasyonlarını yaptığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Outcast’in ilk bölümünden seçilmiş sahneler 12 farklı ülkenin 12 şehrinde, 12 farklı grafiti sanatçısının yorumuyla şehrin duvarlarına taşınıyor. İlki 28 Mayıs’ta Londra Comic Con’da başlayan projede yer alan diğer şehirler İstanbul, Berlin, Jakarta, Kuala Lumpur, Londra, Manila, Singapur, Sofya, Stokholm, Sidney, Zagre ve Napoli.  

Fox Networks Group’un uluslararası sahnede gerçekleştirdiği etkinliğin İstanbul ayağında başarılı grafiti sanatçısı Highero, 2 gün boyunca Paul Azaceta’nın çizdiği Outcast sahnelerini İstanbul’un en canlı ve en cezbedici noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’nde Galatasaray Lisesi’nin karşısında bulunan çalışma alanına resmediyor. FX’te yayınlanacak Outcast’in tanıtımı için İstanbul’da gerçekleşen bu çalışma 3 Haziran’dan itibaren ziyaretçilere açılıyor. Tüm şehirlerde gerçekleşen çalışmaları görmek, yayınlanacak sahneleri izlemek ve grafitinin yapım aşamasını görmek için ise bu proje adına özel olarak hazırlanan outcastart.tv yayına açılıyor ve #OutcastArt etiketiyle sosyal medya platformlarından takip edilebiliyor. Grafitinin yer aldığı duvarların önüne gelerek konum servislerini açan ve internet sitesini ziyaret eden izleyiciler, grafitide yer alan sahnenin öncesini ve sonrasını izleyebilecek.

Fox Networks Group geçtiğimiz yıllarda da yine dünya çapında fenomen bir diziye dönüşen The Walking Dead’in prömiyeri için birçok farklı ülkede çok ilgi gören zombi istilası gösterisi gerçekleştirmişti. Fox Networks Group düzenlediği bu gösteri ve etkinliklerle diziler ile ilgili heyecanı arttırıyor.

 

16-06/02/outcast_istanbul_beyoglu.jpg

(İstanbul / Beyoğlu)

OUTCAST KONUSU

Outcast, Fox International Studios’un yapımcılığını üstlendiği ilk orijinal seri olma özelliğini taşıyor. Robert Kirkman imzalı serinin 10 bölümlük 1. sezonu, 4 Haziran Cumartesi günü 125 ülke ile aynı anda yayına giriyor. Robert Kirkman ve sanatçı Paul Azaceta’nın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan
Outcast, hayatı boyunca şeytani güçler tarafından çevrelenmiş ve lanetlenmiş olan Kyle Barnes’ın(Patrick Fugit) hikayesine odaklanıyor. Kendi “şeytanlarına” sahip Rahip Anderson’ın yardımıyla Barnes, hiç sahip olmadığı “normal hayat” kavramını aradığı bir yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta keşfedecekleri belki de kendi kaderiyle birlikte tüm dünyanın kaderini de değiştirebilir.  Patrick Fugit, cevaplar ve kurtuluş arayan, çok daha büyük acılara sebep olmamak için sevdiklerini sürekli kendinden uzaklaştıran Kyle Barnes karakterine hayat veriyor. Philip Glenister, kendisinin Tanrı’nın dünya üzerindeki kötü varlıklara açtığı kutsal savaşın askeri olduğuna inanan Batı Virjinya’lı Rahip Anderson karakterini canlandırırken Gabriel Bateman ise Kyle Barnes’ın karşı mahallesinde oturan ve Kyle ile tahmin edilemeyecek bir bağa sahip olan sekiz yaşındaki Joshua Austin karakterini oynuyor. Robert Kirkman yapımı ile ilgili şu sözlerle, heyecanı daha da arttırıyor “Outcast’in bir fikirden çizime, çizimden de bir televizyon serisine dönüştüğü serüvene şahit olmak benim için inanılmaz oldu! Umarım Outcast’i izleyen herkes bu dünyanın bir parçası olur ve umarım birazcık da korkarlar.”.

Outcast, 1. sezon bölümleriyle, 4 Haziran’dan itibaren her Cumartesi saat 23.00’da FX’te.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin