Outlander ile 3. ve 4. sezonlarda da zaman yolculuğuna devam

Diana Gabaldon'un kitap serisinden uyarlanan Starz dizisi 3. ve 4. sezon onaylarını aldı

Volkan Küçükel
02 Haziran 2016 - 16:10
İptal - Onay

Outlander'ın zaman yolculuğu en az iki sezon daha devam edecek!

Diana Gabaldon'un roman serisine dayanılarak ekranlara uyarlanan dizi için yayıncı kanal Starz'dan 4. ve 5. sezon onayları resmen çıktı.

Yeni sezonlar sırasıyla serinin üçüncü kitabı 'Voyager' ve serinin dördüncü kitabı 'Drums of Autumn' isimli kitaplarından uyarlanacak.

KANAL PATRONU DUYURDU

Starz kanal patronu Chris Albrecht yeni sezon onayıyla ilgili yaptığı açıklamada diziyi 'televizyonda daha önce görülmemiş bir şey' olarak nitelendirirken "ABD'de serinin ilk kitabının yayımlanmasının 25. yıl dönümünde yazar Diana Gabaldon ile başlayıp yetenekleri tartışılmaz Ronald D. Moore tarafından hayata geçirilen bu hikayeye devam edebileceğimiz için çok heyecanlı ve onurluyuz.'' ifadelerini kullandı.

Sony Pictures Television'dan Jamie Erlicht ve Zack Van Amburg ikilisi Starz'dan gelen bu açıklama sonrasında duygularını şöyle dile getirdi: "Jamie ve Claire'in dünyası oldukça geniş, samimi ve duygusal yönden karmaşık. İzleyiciler övgü ve sadakatleriyle 'Outlander'ı ödüllendirdi. Önümüzdeki senelerde Starz'ın harika partnerliğiyle en iyi sezonları izleyicilere sunmaya devam edeceğimizi biliyoruz."

16-06/02/twweet.png

STARZ İZLENME ORANLARINDAN MEMNUN

Tall Ship Productions, Story Mining & Supply Company, Left Bank Pictures ve Sony Pictures Television ortaklığında hazırlanan; Caitriona Balfe ve Sam Heughan ikilisini başrollerde izlediğimiz dizi, ilk sezonunda tüm platformlar göz önüne alındığında bölüm başına 5 milyonluk bir izleyici ortalaması tutturmuştu.

Outlander'ın şu sıralar ikinci sezonu devam etmekte. Dizinin yeni bölümü 04 Haziran Cumartesi akşamı Starz ekranlarında olacak.

Yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin