Outmatched 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Outmatched'de Amerikan Pastası buluşması var! Jason Biggs ve Maggie Lawson'lı komedi dizisi Outmatched'ın yeni bölümünde neler olacak? Outmatched 1. sezon 8. bölüm konusu ve fragmanı...

Jason Biggs ve Maggie Lawson'lı komedi dizisi "Outmatched" geçtiğimiz hafta sezonun yedinci bölümü "Failing" ile ekranlara geldi.

OUTMATCHED 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lon Zimmet'in yaratıcısı olduğu Outmatched'in hikayesi; üçü yüksek IQ'lu dört çocuk büyütmeye çalışan Atlantic City'li bir çifte odaklanıyor. Yayınlanan son bölümde; kızları Nicole'un daha önceden denediği hiç bir şeyde başarısız olmadığını fark eden Mike ve Kay ilerleyen yaşamında olası bir başarısızlığın üstesinden gelebilmesine yardımcı olmak maksadıyla ona başarısızlığı öğretecek bir plan tasarlarlar. Bu arada Brian satranç oyununda Marc'a kaybedince Leila'yı kendine oyun arkadaşı edinir.

20-03/13/outmatched-1x07-foto.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Michael McDonald'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.01 milyon izleyici rakamlarını elde edip şimdiye kadarki en düşük rakamlarını ortaya serdi.

Vasat reytinglerle yola devam eden Outmatched'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü 26 Mart'ta ekranlara gelecek.

OUTMATCHED 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Amerikan Pastası oyuncuları Jason Biggs, Alyson Hannigan ve Eddie Kaye Thomas'ın buluşmasına sahne olacak Outmatched'ın sekizinci bölümü "Couple's Friends" 12 Mart 2020 Perşembe akşamı Fox ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-03/13/outmatched-1x08-foto.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Çocuk sahibi olmalarının ardından yetişkin arkadaşlarının pek çoğunu kaybettiklerinin farkına varan Mike ve Kay, Brian ve Nicole'ün okulundan ebeveynler Beth ve Sigmund ile arkadaşlık kurmaya çalışırlar.

Bu arada Marc olayların gülünç yönünü görme yeteneği üzerinde çalışır.

Oyuncu kadrosu: Jason Biggs (Mike), Maggie Lawson (Kay), Tisha Campbell (Rita), Finesse Mitchell (Irwin), Ashley Boettcher (Nicole), Connor Kalopsis (Brian), Jack Stanton (Marc), Oakley Bull (Leila)

Konuk oyuncu kadrosu: Alyson Hannigan (Beth), Eddie Kaye Thomas (Sigmund)

"Outmatched" (Fox) 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin