Carol's Second Act 1. sezon 18. bölüm ne zaman? Kelsey Grammer'li sezon finali detayları

Kelsey Grammer sezon finaline konuk oluyor! Hastane komedisi Carol's Second Act'ın sezon finali bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 18. bölüm detayları...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" son olarak sezonun 17. bölümü "Plus Ones" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra ilerleyen yaşına rağmen hayalindeki meslek olan doktorluk için harekete geçmeye karar veren Carol Kenney'in hikayesini ekranlara getiren dizinin yayınlanan son bölümünde; stajyerler Carol'a Dr. Lewis ile ilişkisinin çok hızlı ilerlediği yönünde takılırlar. Dr. Jacobs, Lexie ve Caleb ise düğün gününün öncesinde saçlarının saç maşasına dolanması nedeniyle zor durumda kalan bir hastaya yardım etmeye çalışırlar.

20-03/12/carols-second-act-tanitim-1584021278.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 17. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Angela Barnes Gomes'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 17. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.68 milyon izleyici rakamları elde ederek sezon ortalamasına yakın bir performans sergiledi.

Carol's Second Act'ın ikinci sezonunun olup olmayacağı henüz açıklanmadı.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 18. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Becky Mann & Audra Sielaff'ın senaryosunu kaleme alıp, Scott Ellis'in (Fam, Dr. Ken) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 18. ve final bölümü "R.I.P. Dr. Herman" 12 Mart 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-03/12/kelsey-grammer-carols-second-act.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 18. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Carol tüm hastaneye bir vaka sunmak için seçildiğinde erkek arkadaşı Dr. Lewis, Dr. Frost'un yerine baştabip olma şansını etkileyeceği düşüncesiyle ondan yeniden düşünmesini ister. Bu arada Dr. Frost şaşırtıcı bir keşif yapar.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis), Larry Joe Campbell (Eddie), Patrick Fabian (Dr. Lewis)

Konuk oyuncu kadrosuKelsey Grammer (Richard), Mark Bloom (Dr. Gilbert)

"Carol's Second Act" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin