Carol's Second Act 1. sezon 17. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Dr. Jacobs, Lexie ve Caleb ilginç bir duruma el atarlar! Hastane komedisi Carol's Second Act'ın yeni bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 17. bölüm detayları...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" son olarak sezonun 16. bölümü "Carol's Crush" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra ilerleyen yaşına rağmen hayalindeki meslek olan doktorluk için harekete geçmeye karar veren Carol Kenney'in hikayesini ekranlara getiren dizinin yayınlanan son bölümünde; Carol'un hastasının nakil ameliyatı başarılı geçtikten sonra stajyerler, Dr. Lewis ile olan ilişkisi konusunda Carol'u kızdırırlar. Carol baskılara dayanamayıp sonunda Dr. Lewis'ten hoşandığını itiraf eder.

20-03/05/carols-second-act-1x17-foto1.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 16. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Pamela Fryman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 16. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.70 milyon izleyici rakamları elde ederek sezon ortalamasına yakın bir performans sergiledi.

Carol's Second Act'ın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor. Sezon finali 12 Mart 2020'de yayınlanacak.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 17. BÖLÜM NE ZAMAN?

Allison Gilbert & Asmita Paranjape'nin senaryosunu kaleme alıp, Angela Barnes Gomes'in (Legacies, Family Reunion) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 17. bölümü "Plus Ones" 05 Mart 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-03/05/carols-second-act-1x17-foto2.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 17. BÖLÜM KONUSU

Stajyerler Carol'a Dr. Lewis ile ilişkisinin çok hızlı ilerlediği yönünde takılırlar. Bu arada Dr. Jacobs, Lexie ve Caleb düğün gününün öncesinde saçlarının saç maşasına dolanması nedeniyle zorda kalan bir hastaya yardım etmeye çalışırlar!

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis), Larry Joe Campbell (Eddie), Patrick Fabian (Dr. Lewis), Adam Rose (Jake)

Konuk oyuncular: Brenda Koo (Stephanie), Garcelle Beauvais (Tina), Jolie Jenkins (Malinda), Bruno Amato (Terry)

"Carol's Second Act" (CBS) 1. sezon 17. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin