Carol's Second Act 1. sezon 16. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hastane komedisi Carol's Second Act'ın yeni bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 16. bölüm detayları...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" son olarak sezonun 15. bölümü "Top of the List" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra ilerleyen yaşına rağmen hayalindeki meslek olan doktorluk için harekete geçmeye karar veren Carol Kenney'in hikayesini ekranlara getiren dizinin yayınlanan son bölümünde; hastasının nihayet karaciğer bağış listesine girmesinden sonra Carol, nakil cerrahı Dr. Lewis'in tavırlarından ve duygu eksikliğinden rahatsızlık duyar. Bu arada Lexie, Daniel ve Caleb, Dr. Jacobs'un neden bir ördek dövmesine sahip olduğunun gizemini çözmeye çalışırlar.

20-02/20/carols-second-act-tanitim-oyuncu-kadrosu.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 15. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Michael J. Shea'nın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 15. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.83 milyon izleyici rakamlarıyla son bölümüne kıyasla artış gösterdi.

Carol's Second Act'ın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 16. BÖLÜM NE ZAMAN?

John Blickstead & Trey Kollmern'in senaryosunu kaleme alıp, Pamela Fryman'ın (One Day at a Time, Abby's) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 16. bölümü "Carol's Crush" 20 Şubat 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-02/20/carols-second-act-1x16-foto.png

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 16. BÖLÜM KONUSU

Carol'un hastasının nakil ameliyatı başarılı geçtikten sonra stajyerler, hastası ile olan ilişkisi konusunda Carol'u kızdırırlar.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis), Larry Joe Campbell (Eddie), Patrick Fabian (Dr. Lewis)

Konuk oyuncu: Eugene Cordero (Greg)

"Carol's Second Act" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin