Ecem Karavus Kalk Gidelim dizisine dahil oldu!

Kalk Gidelim dizisine yeni bir karakter dahil oluyor.

Merve Mutlu
20 Şubat 2020 - 10:29
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamlarının eğlenceli yapımları arasında yer alan Kalk Gidelim dizisi, yeni bir karakterle hikayesine devam etmeye hazırlanıyor. 

20-02/20/kalk-gidelim.jpg

Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Ayça Varlıer'in başı çektiği oyuncu kadrosunda: Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar ve Bayazıt Gülercan'ı kadrosunda bir araya getiren dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

Ecem Karavus Kalk Gidelim dizisinde!

20-02/20/ecem-karavus.png

Daha önce Pis Yedili, Alın Yazım, Dinle Sevgili ve Hayati ve Diğerleri dizilerinde yer alan oyuncu Ecem Karavus, Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna katıldı. Karavus dizide Julia karakterini canlandıracak. 

Ecem Karavus kimdir?

20-02/20/ecem-karavus-kimdir.png

Ecem Karavus, 1989 yılında Muğla’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili Ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Dinle Sevgili dizisi ile yaşamış; Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili dizilerinde de rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Bülent Çolak, Aybike Esin Tumluer, Gökhan Kıraç, Cankat Aydos, Edip Tepeli, İbrahim Selim gibi isimlerin yer aldığı Hayati ve Diğerleri dizisinde Filiz karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin