Ragnarok 2. sezon olacak mı? Netflix duyurdu!

Netflix'in Norveç yapımı fantastik dizisi Ragnarok'un geleceği belli oldu. Yapılan duyuruya göre Ragnarok resmi 2. sezon onayını aldı. İkinci sezon detayları...

Netflix'in Norveç yapımı fantastik türdeki dizisi "Ragnarok" ilk sezonuyla büyük ilgi görürken hayranlar bir süredir yeni sezonun olup olmayacağı konusunda haber bekliyordu. Ve beklenen haber geldi!

RAGNAROK 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

İlk sezon bölümleri 31 Ocak 2020'de Netflix izleyicileriyle buluşan Ragnarok için resmi 2. sezon onayı çıktı! Böylelikle dizinin hayranları yeni sezon kararı için fazla beklememiş oldu.

20-03/05/ragnarok-2-sezon-poster1.jpg

RAGNAROK NE KADAR İZLENDİ?

Dizinin ikinci sezon onayını almasının beklenen bir gelişme olduğunu söylemek mümkün. Ragnarok'un Netflix'in YouTube kanalında yayınlanan fragmanının izlenme sayısı 4 milyonu aşmış durumda. Bunun yanında Statista tarafından sağlanan verilere göre Norveç'te 750.000'in üzerinde Netflix abonesi mevcut. Dizinin Norveç yapımı orijinal ikinci Netflix dizisi olmasına bağlı olarak ülkedeki izleyici sayısının oldukça yüksek olması beklenebilir.

Ayrıca İskandivan bölgesindeki diğer ülkeler Danimarka, Finlandiya, İzlanda, İsveç'i de dahil ettiğimizde toplam 4 milyon civarında abonenin büyük bir kısmının Ragnarok'u takip ettiği söylenebilir.

Tüm bunların yanında Netflix İngiltere'de son dönemin en çok izlenenleri sıralamasında yapımın The Stranger, Sex Education, Uncut Gems, Next in Fashion'ın ardından beşinci sırada geldiği görülüyor.

20-03/05/ragnarok-2-sezon-poster2.jpg

RAGNAROK KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Kirliliğin iyice zehirlemeye başladığı, eriyen buzulların, sıcak kışların, sağanak yağışların tahrip edici sonuçlar doğurduğu bir Norveç kasabasında geçen hikayeye sahip Ragnarok; kıyameti yoğun biçimde hissetmekte olan bu kasabadaki kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsanenin doğuşuna odaklanıyor.

20-03/05/ragnarok-2-sezon-poster3.jpg

Ragnarok'un oyuncu kadrosunda David Stakston (Magne), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa) ve Herman Tømmeraas'a (Fjor); Jonas Strand Gravli (Laurits), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup (Turid), Gísli Örn Garðarsson (Vidar), Synnøve Macody Lund (Ran), Ylva Thedin Bjørkaas (Isolde), Kornelia Eline Skogseth (Hilde), Eli Anne Linnestad (Wenche), Odd-Magnus Williamson (Erik), Tani Dibasey (Oscar) gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-03/05/ragnarok-2-sezon-poster4.jpg

RAGNAROK 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ragnarok'un 2. sezon çekimlerine bu yıl içinde başlanırken; yeni sezon bölümlerinin 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor. Tarih konusunda resmi açıklama ilerleyen aylarda gerçekleştirilecek.

"Ragnarok" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin