Öykü Gürman yeniden evlendi!

Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman ile sevgilisi Fatih İçmeli, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de sessiz bir nikahla evlendi. Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman kaç kez evlendi? Öykü Gürman'ın kaçıncı evliliği? Fatih İçmeli kimdir?

ozan
23 Ekim 2023 - 13:14
Magazin

Öykü Gürman, nişanlısı Fatih İçmeli ile nikah masasına oturdu.

Yoğun iş temposundan dolayı nikahlarını birkaç kere ertelemek zorunda kalan çiftin nikahı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki konsoloslukta yapıldı.

23-10/23/yku-gurman-evlendi-1-1698056756.png

Yakın çevrelerinin katıldığı sade bir nikahla evlenen Gürman ile İçmeli çiftinin düğün töreninde, Öykü Gürman'ın iki gelinlik değiştirdiği kaydedildi.

23-10/23/yku-gurman-evlendi-2.png

Düz ve kalın askılı sade bir nikah elbisesinin yanı sıra Gürman, daha iddialı kol detayları ve aksesuarların kullanıldığı bir gelinlik giyerek objektiflere poz verdi.

Nikah sırasında gözyaşlarına hakim olamayan gelin Gürman, sosyal medya üzerinden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Çiftin düğün yapıp yapmayacağına ilişkin bir açıklama ise gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin