Öykü Karayel'in baş döndüren aşk trafiği!

Güzel oyuncu Öykü Karayel'in aşk hayatı öykü olur.


09 Aralık 2013 - 12:43
Magazin

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden güzel oyuncu Öykü Karayel'in aşk hayatı öykü olur.

Yaklaşık 1.5 ay önce oyuncu Taner Ölmez'le yakalanan Karayel, şimdi de eski sevgilisinin yönetmeni Ali Bilgin'le aşka yelken açtı.

 

AŞK ÖYKÜSÜ

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Öykü Karayel'in aşk trafiği kafa karıştırıyor.

Meslektaşı Bartu Küçükçağlayan'la aşk yaşarken geçtiğimiz ay genç oyuncu Taner Ölmez'le objektiflere yakalanan Karayel'in bu aşkı da tarih oldu.

 

YENİ AŞKI DA DİZİ SEKTÖRÜNDEN!

Güzel oyuncunun yeni aşkı ise yine dizi sektöründen. Karayel, hızlı bir aşka yelken açtığı Taner Ölmez'in rol aldığı dizinin yönetmeni Ali Bilgin'le flört etmeye başladı.

Bilgin ve Karayel geçtiğimiz hafta objektiflere birlikte yakalanmış ve sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

 

İKİZİ KURTARMIŞTI

Yeni sevgilisiyle geçtiğimiz günlerde de Beyoğlu'nda eğlenen Öykü Karayel, yakalanmamak için ikiz kardeşi Ezgi Karayel'i kullanmıştı.

 

İkizi basın mensuplarını oyalarken taksiyle mekandan kaçan Öykü Karayel'in o gece yönetmen Ali Bilgin'le sarmaş dolaş eğlendiği öğrenildi.[reklam]

Güzel oyuncunun Taner Ölmez'le aynı dizide görev alan yönetmen Ali Bilgin'le aşk yaşaması ise ''Öykü'nün aşkları dizi olur'' esprilerine yol açtı.

 

KARAYEL'İN KARİYERİ

1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. Kenter Tiyatrosu'nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Henüz konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı.

İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü'nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü'nü almayı başardı.

Güzel oyuncu son olarak Kuzey Güney adlı televizyon dizisinde, Cemre Çayak karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

 

 

ÖYKÜ KARAYEL'İN İMDADINA İKİZİ YETİŞTİ! DETAYLAR-FOTO GALERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin