Oyuncu Burcu Binici'ye hakaret davasında hapis cezası!

Burcu Binici 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Merve Mutlu
11 Mart 2021 - 15:26
Magazin

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ’ın sosyal medya ve dijital çağın getirdiği dijital ayak izlerini anlattığı "Geçmişinden kurtulamazsın" başlıklı haber sonrası Ayşe Özyılmazel, Üstündağ'a sosyal medyadan linç kampanyası başlatmıştı. Oyuncu Burcu Binici de Üstündağ'a Instagram hesabından " … keşke annen ile baban seni yaparken kondom kullansaydı. En azından onlar için de bizim için de utanç olmazdın" mesajı yazmıştı. Bu yorumun ardından Burcu Binici hakkında hakaret davası açıldı.

21-03/11/burcu-binici.png

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ'ın Binici hakkında açtığı hakaret davası, Bakırköy 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. ettiği hakaret nedeniyle 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan oyuncunun cezası çeşitli indirimlerle 8 ay 22 güne inerken, oyuncunun sabıkasız olması nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin