Merve Mutlu
11 Mart 2021 - 14:45
Gündem

Tims&B'nin Netflix için hazırladığı ve bir kitaptan uyarlanacak olan Sıcak Kafa'nın hazırlıkları devam ederken, dizi setinden üzücü bir haber geldi. Sevilen isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken projenin setine sıçrayan koronavirüs, çekimlere daha başlamadan ara verilmesine neden oldu. 

21-03/11/osman-sonant.jpg

Mert Baykal yönetmenliğinde çekilecek olan ve oyuncu kadrosunda başrolde Osman Sonant olmak üzere Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran gibi isimlerin yer alacağı proje büyük heyecan yaratmıştı. Haluk Bilginer'in kadrodan ayrılması ile yerine Hakan Gerçek'in geçtiği projenin deneme çekimleri başlamıştı.

Netflix'in yeni dizisi Sıcak Kafa'nın setinde koronavirüs paniği yaşanıyor!

21-03/11/netflix.jpg

Ünlü oyuncuları bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi projesinin deneme çekimleri yapılırken dizi daha sete çıkmadan yönetmen Mert Baykal ve dizi ekibinden birkaç kişinin kovid testinin pozitif çıkmasıyla çalışmalara 10 gün ara verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin