Burak Sarımola, Teşkilat dizisine konuk oluyor!

Teşkilat dizisine konuk oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
11 Mart 2021 - 14:15
Gündem

Tims&B'nin TRT için çekmeye başladığı Teşkilat adlı dizi ilk bölümü ile beğeni topladı. Yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dizi, sevilen isimleri kadrosunda bir araya getirdi.

21-03/11/teskilat.png

İstihbarat teşkilatının kullandığı aletleri, yöntemleri, eğitimleri bire bir gösterecek olan olan Teşkilat dizisi gerçek MİT karargahını inşa ederek istihbaratçıların özel hayatlarını da konu alıyor. Başrollerinde Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı dizinin çalışmaları tam gaz devam ederken, kadroya konuk oyuncu katıldı.

Burak Sarımola, Teşkilat dizisine konuk oluyor!

21-03/11/burak-s.png

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Atılay Uluışık gibi isimleri buluşturan dizi pazar akşamları yayınlanıyor. Dikkat çeken projenin konuk ismi de Rainer karakteriyle Burak Sarımola oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin