Oyuncu Emre Karayel'den Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar'a övgü dolu sözler!

Oyuncu Emre Karayel, eski partneri Demet Evgar'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 09:13
Magazin

1 Erkek 1 Kadın dizisi ile uzun yıllar ekranlarda kahkaha tufanı estiren ve ekranların gözde çifti olan Emre Karayel ve Demet Evgar, GQ dergisinin ödül töreninde yeniden bir araya geldi. Uzun yıllar birlikte çalışan ve oldukça sevilen bir projeye imza atan isimlerden Emre Karayel, eski partneri Demet Evgar'la yaptığı paylaşımda övgü dolu sözlerle bulundu. 

19-02/15/emre-karayel.jpg

"Dostluğu yeteneği güzel kalbi ve tabiki kendi güzelliği mertliği yeteneği ile benim için sadece bu yılın değil her yılın kadınıdır o. Çooook tebrik ederim Evgariiiiii " sözleri ile ödül töreninden bir fotoğraf paylaşan Emre Karayel, "GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreninde "Yılın Kadını" seçilen Demet Evgar'a olan sevgisini böyle gösterdi. 

#https://www.diziler.com/haber/avlu-dizisinin-denizi-demet-evgar-odul-aldigi-gecede-herkesi-duygulandirdi-19092#

Emre Karayel 2008'den 2015'e kadar geçen yıllarda 1 Kadın 1 Erkek dizisinde Demet Evgar ile başrolü paylaşmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin