True Detective 3. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

HBO'nun popüler dedektiflik dizisi True Detective'in sezon finaline yaklaşırken yeni bölümde neler olacak? True Detective 3. sezon 7. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler..

Sezon finaline iki kala! HBO kanalının antoloji türündeki dedektiflik dizisi "True Detective" geride bıraktığımız hafta sezonun altıncı bölümü "Hunters in the Dark" ile ekranlara geldi.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Wayne ve Roland, Purcell davasında yıllar içinde gizlenmiş veya unutulmuş olan tutarsızlıkları yeniden değerlendirmeye başlar. Yeniden değerlendirilen bu unsurlar arasında Tom Purcell ve Lucy Purcell'ın kuzeni Dan O'Brien de bulunmaktadır.

Amelia'nın kitap tanıtım organizasyonu davetsiz bir misafirin orada bulunmasıyla tatsız bir hal alır. Harris James hakkında ilgi çekici bilgiler ortaya çıkar.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Graham Gordy & Nic Pizzolatto'nun senaryosunu kaleme alıp; Daniel Sackheim'in yönetmen olarak künyeye ismini yazdırdığı sezonun altıncı bölümünün reytingleri şöyle:

19-02/15/true-detective-3x07-foto3.jpg

Bölüm, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.248 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezonun genel reyting ortalaması doğrultusunda bir grafik çizmiş oldu.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Nic Pizzolatto'nun senaryosuu kaleme alıp; Daniel Sackheim'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "The Final Country" 17 Şubat 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Yeni ipuçlarının ardından Wayne (Mahershala Ali) ve Roland (Stephen Dorff), Purcell soruşturmasının ortasında polis teşkilatından ayrılan bir adamın izini bulurlar.

19-02/15/true-detective-3x07-foto2.jpg

Bu arada Amelia (Carmen Ejogo), gizemli tek gözlü adamın nerede olduğunun içyüzünü anlamak umuduyla Lucy Purcell'in (Mamie Gummer) en iyi arkadaşını ziyaret eder.

TRUE DETECTIVE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-02/15/true-detective-3x07-foto1.jpg

19-02/15/true-detective-3x07-foto4-1550190460.jpg

"True Detective" 3. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin