Oyuncu Erol Demiröz için kan arayışı devam ediyor!

Usta oyuncu Erol Demiröz için kan aranıyor.

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 15:52
Yeni Bölüm

Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlayan başarılı oyuncu Erol Demiröz, bir süredir Ankara'da Başkent Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev alan ödüllü oyuncunun çağrısını Mahsun Kırmızıgül duyurdu.. 

19-09/12/erol-demiroz.jpg

Hem yönetmen olarak hem de oyuncu olarak yüzlerce tiyatro oyununda yer alan, Yılmaz Güney'in "Sürü" filmi başta olmak üzere on beş kadar sinema filminde karakterlere hayat veren ve Türkiye'de ilk televizyon çocuk dizisi olan "Harun" başta olmak üzere, birçok senaryoya da imza atan usta isim tedavi altında. Yönetmen Mahsun Kırmızıgül'e ait "Beyaz Melek" ile "Güneşi Gördüm" adlı filmlerde de önemli roller üstlenen oyuncu için kan çağrısı da Kırmızıgül'den geldi. 

19-09/12/erol-bey.png

"ÇOK ÖNEMLİ DUYURU..
Başkent Hastanesi’nde tedavi görmekte olan çok değerli sanatçı abimiz Erol Demiröz için B Rh+ pozitif kan aranmaktadır.. Kan bağışında bulunmak isteyenlerin kardeşi Veda Demiröz’e, cep no:(05326747526) ulaşmaları önemle rica olunur.."

Demiröz için kan arayışı devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin