Hazal Subaşı'nın Çukur dizisindeki rolü kesinleşti! Şimdi kadınların gücü konuşacak!

Show ekranlarının fenomen dizisinde yeni bir oyuncu daha olacak!

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 15:34
Yeni Bölüm

Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin başrolü paylaştığı, Ercan Kesal, Cem Uslu, İrem Altuğ, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Nebil Sayın, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkal gibi isimlerin de bir araya geldiği Çukur dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha katıldı. 

19-09/12/ukur-yeni-sezon.jpg

Her bölümü nefes kesen Çukur dizisinin geçtiğimiz sezonu birçok kayıpla sona ermiş, yeni sezonda yeni oyuncularla yeni hikayelerin başlayacağı konuşulmuştu. Yamaç'ın eşi Sena karakterinin ölümü ile kadın başrol oyuncusu arayışı sürmüş ve yerine kimin geleceği merak uyandırmıştı. Başarılı oyuncu Hazal Subaşı'nın kadroya dahil olacağı iddialarının hemen ardından Damla Sönmez'in isminin kesinleşmesi ile karakterler belirginleşti denirken yeni bir atak daha yaşandı. 

Hazal Subaşı Çukur dizisinde!

19-09/12/ukur-kadi.png

Geçtiğimiz sezonun sonunda İdris ve Yamaç Koçovalı, Yücel'in zoruyla Çukur'un kadınlarının hayatı karşılığında birbirlerine silah doğrultmuşlardı. Akın Koçovalı'nın herkese el öptürerek Çukur'un başına geçtiği sahnede ise kadınların mücadele edeceğinin ve bunu kabul etmeyeceğinin sinyali verilmişti. 

19-09/12/kadinn.png

Bu sezonda Çukur'un kadınlarına yoğunlaşılacak olması ile gözler yeni gelecek kadın oyunculara çevrildi. O isimlerden biri Damla Sönmez olurken, henüz ismi kesinleşmeyen Hazal Subaşı da netlik kazandı. Hazal Subaşı yeni sezonda Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat verecek. 

19-09/12/hazal-sibas-1568291796.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin