Savaşçı ne zaman başlayacak? Berk Oktay açıkladı..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın sevilen ismi tarihi açıkladı.

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 14:38
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin gibi başarılı isimleri bir araya getiren Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. 

19-09/12/savasci-1568290750.png

26 Mayıs Pazar günü yayınlanan 76. bölümü ile ekran macerasına kısa bir ara veren Savaşçı dizisinin yeni sezonu hakkındaki ilk açıklamayı, dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay açıkladı. Uçankuş TV'ye konuşan ünlü oyuncu Oktay, yaz arasının uzun sürdüğünü ama çalışmalara başladıklarını açıkladı. Dizi için kanal tanıtımlarının çekimlerinin tamamlandığını belirten oyuncu 4. sezonla ilgili açıklama yaptı. 

19-09/12/savas.png

Başarılı oyuncu Oktay, "Tatil bu sene herkes için uzun sürdü. Normal kış dizileri için daha doğrusu. Tatil bitti şimdi, çalışmalar başlıyor. Kanal çekimini yaptık geçen gün. Eylül sonu gibi, 20’si gibi çekimlere başlayacağız. Kısmetse de Ekim’in ilk haftası veya ikinci haftası yayında olacağız" sözleri ile müjdeyi verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin