Oyuncu Kubilay Aka hakkında yakalama kararı çıktı!

Sevilen oyuncu içim kritik karar çıktı.

Merve Mutlu
06 Kasım 2020 - 14:55
Magazin

En son Netflix'te yayınlanan Love101 dizisinde başarıyla rol alan ve Çukur dizisindeki Celasun karakteri ile oldukça sevilen başarılı oyuncu Kubilay Aka, bir süre önce eski sevgilisi Beyza Güneş'e gönderdiği cinsel içerikli mesajların yayınlanması ile ifşa olmuş ve Güneş hakkında şikayetçi olmuştu.

20-11/06/aka.png

Kız arkadaşına attığı cinsel içerikli mesajların ifşa olmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Kubilay Aka, başlatılan soruşturmada ifade vermeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve atlayan Aka, Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, ihanet haberleri sonrası ayrılmıştı. Aka bu dönemde Beyza Güneş ile görüşmeye başladı. İkili arasında geçen konuşmalarda müstehcen sözler ve fotoğraflar yer aldı. Aka, bir süre sonra eski sevgilisiyle yeniden barışınca, Güneş'le görüşmek istemeyince de Güneş tarafından tehdit edilen Aka cinsel içerikli mesajların yayınlanmasının ardından  "Fotoğraflarını da yayınlayacağım" denilerek şantaja maruz kalmıştı. Aka, durumu ihbar edince olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Ünlü oyuncu çıkarılan tüm tebligatlara rağmen ifade vermek için adliyeye gitmedi. Bu durumun ardından da Aka için görüldüğü yerde yakalanması kararı çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin