Gönül Dağı dizisinin setinde 39 kişide koronavirüse rastlandı!

Sevilen dizinin setinde koronavirüs paniği yaşandı.

Merve Mutlu
06 Kasım 2020 - 11:10
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi bir süredir izleyicilerle buluşuyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin setinden korkutan haber geldi.

20-11/06/gonul-daaagi.png

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın, yönetmenliğini de Yahya Samancı'nın üstlendiği dizinin başrollerini  Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan üstlenirken, oyuncu kadrosunda: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı PınarKaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Çiğdem Aygün ve Şebnem Dilligil yer alıyor. Kalabalık bir çalışma ortamına sahip olan dizinin setinden koronavirüs haberleri geldi.

Gönül Dağı dizisinin setinde 39 kişide koronavirüse rastlandı!

20-11/06/gonul-dagi.png

Şirin bir kasabada yaşayan Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini anlatan dizinin başrol oyuncusu Gülsüm Ali İlhan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından tüm ekibe test yapıldı.

Oyunculardan Ali Düşenkalkar'ın da test sonucu pozitif çıktı. Ayrıca 38 set çalışanının da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine hemen çekimlere ara verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin