Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Berk Oktay oldu!

Sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
06 Kasım 2020 - 10:47
Gündem

Fox ekranlarında çekilen ve 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, başrolde Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ı buluşturduğu muhteşem oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesi ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

20-11/06/yasak-elma.jpg

Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde 5 oyuncunun birden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin kadrosundan: Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız'ın veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düşerken, dizinin kadrosuna bir de Erdal Özyağcılar'ın dahil olacağı açıklanmıştı. Şimdi kadroya sürpriz bir isim daha dahil oluyor. 

Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Berk Oktay oldu!

20-11/06/berk-oktay-1604649934.jpg

Yine Fox TV'nin sevilen bir yapımı olan Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakteri ile rol alan başrol oyuncusu Berk Oktay kendi dizisine aniden veda ederek Yasak Elma dizisinin kadrosuna adını yazdırdı. Medyapım'ın resmi hesabından duyrulan bu habere göre Oktay dizide Çağatay karakterine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin