Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen yemek masası sahnesi ne zaman yayınlanacak?

Sevilen dizi Sadakatsiz'in yemek masası sahnesi merakla bekleniyor.

Merve Mutlu
06 Kasım 2020 - 15:17
Gündem

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği Dr. Foster uyarlaması Sadakatsiz dizisinin ilk tanıtımındaki yemek masası sahnesinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

20-11/06/sadakat.jpg

Çok sevdiği kocası tarafından aldatılan başarılı ve güzel bir kadın olan Asya'nın, kendisine ihanet eden eşinden ve bunu bildikleri halde saklayanlardan intikam almak için yeminler ettiği Sadakatsiz dizisinin daha başlamadan yayınlanan yemek masası sahnesi çok konuşulmuştu. Asya'nın, eşinin kendisini aldattığı Derin'in evinde ailesine yemek masasındayken her şeyi itiraf ettiği sahnenin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. 

Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen yemek masası sahnesi ne zaman yayınlanacak?

20-11/06/sadakatsiz.png

Asya'nın, Derin'in ailesine kızlarının kocasıyla yattığını ve bir de bebek beklediğini açıklayarak hem Volkan'ı hem de Derin'i ifşa ettiği hem de bildiğini belli ettiği sahne büyük bir merakla bekleniyordu. Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, izleyenlerin merakla beklediği o sahnenin, çarşamba akşamı yayınlanacak olan 6. bölümde ekranlara geleceğini açıkladı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin