Ozan Güven'in darp ettiği iddia edilen Deniz Bulutsuz yaşadıklarını anlattı!

Darp iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven'in eski kız arkadaşı olanları anlattı.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2020 - 16:57
Magazin

Şimdilerde  Babil dizisinde rol alan Ozan Güven, bir süredir beraber olduğu kendisinden 17 yaş küçük kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası ile gündeme geldi. Güven, avukatı aracılığı ile iddiaları reddederken şiddete uğrayanın kendisi olduğunu iddia etti. 

20-07/02/ozan-guven-deniz-bulutsz.png

Sözcü gazetesinin haberine göre Bulutsuz olayları şöyle anlattı: "Arkadaş ortamında eski sevgilimden söz açılınca Ozan Güven’in küfürlerine maruz kaldım. ‘Demek ki çok iyi s...’ dedi. Eve döndüğümüzde bu sözünden dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. Şiddet o anda başladı. Eşyaları duvara vurup kırmaya başladı. Beni yatağa yatırıp üzerime oturarak sertçe tokatlamaya başladı. Bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. ‘Bak sana bir kere vuruyorum, kendime yirmi kere vuruyorum’ dedi. Evden kaçmaya çalışınca saçlarımdan tutup başımı duvara vurdu. Beni tutup ‘Hiçbir yere gidemezsin, seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonuma el koydu. Bir saatten daha fazla bir süre sonra büyük uğraşlar sonucu yalın ayak bir şekilde evden kaçtım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin