The Crown'ın 5. sezonunda Prenses Margaret'ı kim canlandıracak?

The Crown dizisinin 5. sezonu hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2020 - 17:09
Kültür Sanat

Netflix projelerinden biri olan The Crown'ın aynı zamanda final sezonu olan 5. sezonu öncesinde oyuncu kadrosu bir kez daha değişecek. Dizinin son sezonunda Prenses Margaret'ı kim canlandıracak sorusu da nihayet cevsp buldu. 

20-07/02/thw-crowd.png

Peter Morgan tarafından hazırlanan dizi, Kraliçe II. Elizabeth'in saltanat dönemini anlatıyor. Dizide  Kraliçe Elizabeth'i canlandıran  Olivia Colman'ın rolü Imelda Staunton'a devredeceği konuşuluyordu. Çekimleri gelecek yıl içerisinde başlayacak olan dizinin 4. sezonununsa bu yıl içinde yayında olması planlanıyor. Merakla beklenen dördüncü sezonunda ise Emma Corrin'in canlandırdığı Leydi Diana'yı ve Gillian Anderson'ın hayat verdiği Margaret Theatcher'ı tanıtacak.

The Crown'ın 5. sezonunda Prenses Margaret'ı Lesley Manville canlandıracak!

20-07/02/lesley.jpg

Phantom Thread filmindeki rolüyle 2017'de Oscar adaylığı kazanan Lesley Manville, The Crown'ın 5. sezonunda Prenses Margaret'ı canlandıracak.  Manville'ın kadroya dahil olduğu haberi The Crown'ın sosyal medya hesabından duyuruldu. Açıklamada oyuncunun "Prenses Margaret'ı oynadığım için daha mutlu olamazdım. Sorumluluğu iki müthiş aktristten devralıyorum ve yüz karası olmayı cidden istemiyorum. Ayrıca sevgili arkadaşım Imelda Staunton'la kardeşi oynamak tam anlamıyla eğlenceden başka bir şey değil," ifadeleri yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin