The Kominsky Method 3. sezonuyla geliyor! Final sezonu için ilk detaylar!

Michael Douglas ve Alan Arkin ikilisini buluşturan Netflix komedisi The Kominsky Method için 3. ve final sezonu onayı çıktı!

Sandy Kominsky ve Norman Newlander'ın serüveni sona geliyor!

THE KOMINSKY METHOD İÇİN FİNAL SEZONU ONAYI!

Michael Douglas ve Alan Arkin'li kadrosuyla dikkat çeken Netflix komedi dizisi "The Kominsky Method" 3. sezon onayını aldı. Bu sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olduğu da duyuruldu.

Sitcomların kralı lakabıyla anılan Chuck Lorre'nin arkasında olduğu yapım sekiz bölümlük ilk sezonuyla 16 Kasım 2018, yine sekiz bölümlük ikinci sezonuyla 25 Ekim 2019'da izleyiciyle buluşmuştu.

ÇEKİMLERE COVID-19 GELİŞMELERİNE GÖRE BAŞLANACAK!

Final sezonunun kaç bölümden oluşacağı ve çekimlere ne zaman başlanacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

20-07/03/the-kominsky-method-foto.jpg

Arkin ve Douglas ikilisi mevcut Covid-19 salgınında yaşa bağlı olarak risk içeren grupta yer aldıklarından çekimlere başlamak için gerekli ortamın oluşması beklenecek.

Yeni sezon onayı hakkında konuşan Lorre "The Kominsky Method benim için gerçek bir tutku projesi oldu. Hem izleyicilerin hem de eleştirmenlerin sıcak ve samimi tepkilerini görmek inanılmaz bir deneyimdi. Hikayeyi bu son parça ile tamamlayacak olmaktan heyecan duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Altın Küre'de en iyi komedi dizisi ve en iyi erkek oyuncu (Michael Douglas) dallarında ödül alan, ayrıca üç dalda Emmy adayı olmayı başaran yapımın hikayesi; oyuncu koçu Sandy Kominsky ve en yakın dostu Norman Newlander'ın yaşlanmanın inişli çıkışlı yollarında ilerlerken birbirlerinin hayatlarında kahkahanın eksik olmamasını sağlamalarına odaklanıyor.

Geride kalan ikinci sezonda izleyiciler ilişkilerinde, profesyonel hayatlarında ve sağlıklarında birtakım yeni sorunlarla karşılaşan Sandy ve Norman'ın birbirlerine sevgi, mizah ve bol miktarda alaycılıkla destek olmalarına tanıklık ettiler.

20-07/03/the-kominsky-method-3-sezon-onayi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Douglas ve Arkin ikilisine Sarah Baker (Mindy), Nancy Travis (Lisa), Lisa Edelstein (Phoebe), Susan Sullivan (Eileen), Graham Rogers (Jude), Melissa Tang (Margaret), Jenna Lyng Adams (Darshani) gibi isimler eşlik ediyorlar.

Chuck Lorre Productions, Inc. & Warner Bros. Television ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Lorre, Al Higgins ve Michael Douglas'tan oluşuyor.

"The Kominsky Method" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin