Hulu dizisi The Great 2. sezon onayını kaptı! Yeni sezon detayları!

II. Katerina'nın yükseliş hikayesi devam edecek! Hulu dizisi The Great 2. sezon onayını aldı!

II. Katerina'nın iktidarının yükselişi devam edecek!

THE GREAT'E 2. SEZON ONAYI!

Dijital yayın platformu Hulu bünyesinde izleyiciyle buluşan, komedi-drama öğelerini harmanlayan dönem dizisi "The Great" ikinci sezonu ile devam edecek!

15 Mayıs 2020'de on bölümlük ilk sezonuyla Hulu'ya gelen dizinin yeni sezonu yine 10 bölümden oluşacak.

Hulu onay açıklamasında herhangi bir izlenme oranı bilgisine yer vermeden The Great için "En iyi performans gösteren orijinal komedilerimizden biri" nitelemesini yaptı.

20-07/03/the-great-2-sezon.jpg

"THE GREAT" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

II. Katerina'nın Rusya tarihinin en uzun süre hüküm süren kadın hükümdarına yükselişinin hikayesini kimi zaman gerçek olaylara dayanarak hicivsel bir tarzda anlatan dizinin oyuncu kadrosu Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi ve Belinda Bromilow'dan oluşuyor.

20-07/03/the-great-onay.jpg

Civic Center Media & MRC Television ortak yapımcılığında hazırlanan The Great'in yürütücü yapımcı kadrosu ise yaratıcı isim Tony McNamara ile birlikte Marian Macgowan, Josh Kesselman, Ron West, Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff, Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker ve Matt Shakman'dan oluşuyor.

"The Great" (Hulu) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin