Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 09:59
Gündem

Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan ve yönetmenliğini deneyimli yönetmen Serdar Akar'ın yapacağı TRT'nin yeni dizisi Tövbeler Olsun'un konusu ve oyuncuları nihayet belli oldu. 

20-07/03/tovbeler-olsun.png

TRT1'in Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda bir komedi dizisini daha izleyicilerle buluşturacağı uzun süredir konuşuluyordu. Yeni proje Tövbeler Olsun'un detayları nihayet paylaşıldı. 

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncuları kimler?

20-07/03/tovbeler-olsun-oyunculari.png

Usta isimlerden ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosunun başrollerini Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can paylaşırken kadroda yer alan diğer isimler de;  Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi isimler oldu. 

Tövbeler Olsun dizisinin konusu nedir?

Başarılı ama cimri bir mücevher imalatçısı olan  Horanta Holdingin patronu Namzet Horanta’nın, cimrilikten eli açıklığa giden büyük yolunda hatme çiçeğim olarak sevdiği ve seslendiği karısı  Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği ve bu değişimle birlikte eski ortağı ve büyük düşmanı olan Osman ile hayatlarının kesişmesine dair güldüren bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin