Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 10:45
Magazin

Şimdilerde Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerle birlikte Babil dizisinde rol alan oyuncu Ozan Güven, kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası ile magazin dünyasına bomba gibi düştü.

20-07/03/deniz-bulutsiz.jpg

Sözcü gazetesinin haberine göre Bulutsuz olayları, "Arkadaş ortamında eski sevgilimden söz açılınca Ozan Güven’in küfürlerine maruz kaldım. ‘Demek ki çok iyi s...’ dedi. Eve döndüğümüzde bu sözünden dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. Şiddet o anda başladı. Eşyaları duvara vurup kırmaya başladı. Beni yatağa yatırıp üzerime oturarak sertçe tokatlamaya başladı. Bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. ‘Bak sana bir kere vuruyorum, kendime yirmi kere vuruyorum’ dedi. Evden kaçmaya çalışınca saçlarımdan tutup başımı duvara vurdu. Beni tutup ‘Hiçbir yere gidemezsin, seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonuma el koydu. Bir saatten daha fazla bir süre sonra büyük uğraşlar sonucu yalın ayak bir şekilde evden kaçtım." sözleri ile anlatmıştı.

Yaşanan bu olayın ardından Ozan Güven de avukatı aracılığı ile yaptığı açıklamada asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu ve Bulutsuz'un kendisini kariyerini bitirmekle tehdit ettiğini söyledi. Tüm bu gelişmelerin ardından ünlüler camiasından oldukça sert tepkiler geldi. Babil dizisinde birlikte rol aldığı Birce Akalay, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu tepkilerini şöyle dile getirdi;

20-07/03/birce-akalay.png

20-07/03/asli-enver.png

20-07/03/nur-fettahoglu.png

Ayrıca Demet Özdemir, Hazal Kaya, Sıla gibi ünlüler de tepkilerini dile getirdi. 

20-07/03/demet-ozdemir.png

20-07/03/hazal-kaya.png

20-07/03/meltem-cumbul.png

20-07/03/kerem-bursin.png

20-07/03/sila.png

20-07/03/zge-gurel.png

20-07/03/baris.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin