Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 11:14
Gündem

En son, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Berker Güven, Deniz Uğur, Bahar Şahin gibi isimleri bir araya getiren ve yakın zamanda final yapan Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterini canlandıran Ozan Dolunay'ın yeni dizisi belli oldu.

20-07/03/ozan-dolunay.jpg

O3 Medya tarafından hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları belli olmaya devam ediuyor. Seda Bakan, Mert Fırat, Yasemin Allen ve Elçin Sangu'yu bir araya getiren İyi Günde Kötü Günde dizisinin ana kadrosuna katılan yeni isim yakışıklı ve başarılı oyuncu Ozan Dolunay oldu. 

Ozan Dolunay kimdir?

20-07/03/ozan-dolunay-kimdir.jpg

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Öğrencilik yıllarında bir taraftan da Craft Oyunculuk Atölyesi bünyesinde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi ünlü isimlerden dersler almıştır.

Hala aynı atölyenin çeşitli oyunlarında sahneye çıkmakta olan Ozan Dolunay; Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri kapsamında "En iyi genç yetenek" dalında aday gösterilmiş ve Üstün Akmen Ödülleri'nin sahibi de olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin