Ece Erken ve sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu tatilde!

Ece Erken'in olaylı ilişkisi tam gaz devam ediyor.

Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 11:28
Magazin

Birkaç ay önce Söylemezsem Olmaz programını Bircan Bali ile birlikte sunan ve evli biri ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan Ece Erken, uzun bir süre magazin dünyasının gündeminde kalmıştı. Evli sevgilisinin ve onun eşinin arabalarının aynalarını kırarken görüntülenen Erken bir süre sonra işinden istifa etmişti. 

20-07/03/ece-erken.png

Evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan ayrılan ve inzivaya çekilen Erken gündemde kalmaya devam ediyordu. Bu sırada sevgilisi de evliliğine devam ediyordu ancak ani bir boşanma gerçekleşti ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu ayrıldılar.

Bu ayrılığın ardından Ece Erken ve sevgilisi barıştılar. Ece Erken ve geçtiğimiz ay eşinden boşanan Mahmutyazıcıoğlu, Bodrum'da görüntülendi.

20-07/03/ee-erken.png

20-07/03/ece-erken-kin.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin