Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi Yeni Hayat'ın akıbeti belli oldu!

Yeni dizi Yeni Hayat'ın ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 13:44
Gündem

BBC’de yayınlanan Bodyguard dizisinin Türk uyarlaması olmak üzere hazırlanan ve başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Yeni Hayat dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

20-07/03/yeni-hyat.png

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın da kadrosunda bir araya geldiği dizinin çekimleri Mart ayında yapılmış ve ilk iki bölüm hazırlanmıştı. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan dizi, 26 Mart Perşembe akşamı başlayacaktı. Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan dizi, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. 

Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

20-07/03/yeni-hayatt.png

İlk iki bölümü yayına hazır hale getirilen Yeni Hayat dizisinin oyuncuları yakın zamanda yeniden çekimlere başlayacak ve stok bölümlerin ardından Eylül ayında ekranlarda olacak. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin