Mert Fırat ve Seda Bakan İyi Günde Kötü Günde dizisinden ayrıldı!

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosunda değişiklik yaşandı.

Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 13:56
Gündem

O3 Medya tarafından hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanması planlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinin hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yaşandı. Konusu henüz belli olmayan dizi, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ile Aksel Bonfil'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini de Barış Erçetin'in yapacağı bir proje olarak hazırlandı. 

20-07/03/iyi-gunde-kotu-gunfe.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda; başrolde Seda Bakan, Mert Fırat ve Yasemin Allen'in yer alacağı açıklanmıştı. Daha sonra da Ali Yağcı'nın kadroya dahil olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak son gelen bilgilere göre Seda Bakan ve Mert Fırat projeden ayrıldı ve yerini Ozan Dolunay ile Elçin Sangu'ya bıraktı. Yasemin Allen dizide stil ikonu Melisa Yalçınkaya'yı, Ozan Dolunay da dünyaca ünlü oteller zincirinde yöneticilik yapan Kaan Karasu'yu canlandırırken Elçin Sangu da düğün  organizatörü Zeynep Ertekin'i canlandıracak. Dizinin çekimlerinin 17 Temmuz'da başlaması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin