Katy Keene iptal edildi! Dizinin devam etme ihtimali var mı?

Lucy Hale'in başrolünde olduğu ve Riverdale dizisinin spinoff'u özelliği taşıyan Katy Keene dizisi ikinci sezonu göremeyecek! The CW diziyi resmen iptal etti! Yapımcı şirket yeni yuva arayışına başladı. Detaylar...

Pretty Little Liars dizisiyle çıkış yapan Lucy Hale'in başrolünde yer aldığı The CW dizisi "Katy Keene"in geleceği belli oldu. Gelen haber dizi hayranlarını üzecek!

THE CW "KATY KEENE"İ İPTAL ETTİ!

Yayıncı kanal, ilk sezonu yaklaşık 1.5 ay önce tamamlanan dizi ile devam etmeme kararı aldı! Diğer bir deyişle Katy Keene iptal edildi!

REYTİNGLER HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

İlk sezonu boyunca reytinglerde istenilen ekran performansını gösteremeyen dizinin gerek DVR (sonradan izleme), gerekse dijital platform yayınlarında da bekleneni veremediği; koronavirüs salgını döneminde insanların evde vakit geçirdiği zaman zarfında dijital yayın platformlarının izlenme sayılarında patlama yaşansa da Katy Keene'in rakamlarının kanalın diğer dizilerinden Batwoman ve Nancy Drew'in altında kaldığı belirtiliyor.

Riverdale'in uzantı dizisi niteliği taşıyan Katy Keene'in yapımcı şirketi Warner Bros. Television'ın diziyi devam ettirebilmeye yönelik seçenekleri araştırmaya başladığı belirtiliyor.

20-07/03/katy-keene-iptal-edildi-1593773718.png

The CW Başkanı ve CEO'su Mark Pedowitz, Mayıs ayı içinde yaptığı açıklamada oyuncu kadrosunun 30 Haziran'da sona eren sözleşmelerinin dizinin geleceği ile ilgili karar verme aşaması için bir süre uzatıldığını belirtmişti. Tarihin 31 Temmuz'a kadar uzatıldığı belirtilirken bu durum WBTV'ye diziye yeni bir yuva bulabilme konusunda bir fırsat sunmuş oldu.

KATY KEENE DEVAM EDERSE...

Katy Keene'in bir sürpriz yapıp geri dönüp dönmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Katy Keene'in HBO Max ile olan yayın anlaşması göz önünde bulundurulduğunda görüşmelerdeki en gerçekçi seçeneğin HBO Max olduğu tahmin edilebilir.

"KATY KEENE" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Senaryosunu Roberto Aguirre-Sacasa & Michael Grassi ikilisinin kaleme aldığı Katy Keene'in hikayesi dört ikonik Archie Comics karakterinin yaşamına ve aşklarına odaklanıyor.

İzleyiciler moda efsanesi olma yolunda ilerleyen Katy Keene (Lucy Hale), şarkıcı/söz yazarı Josie McCoy (Ashleigh Murray), bir sonraki moda imparatorluğuna sahip olmak isteyen gizemli geçmişe sahip Pepper Smith (Julia Chan) ve gözü Broadway'de olan drag performansçısı Jorge Lopez/Ginger'ın (Jonny Beauchamp) dahil olduğu New York'ta hayallerinin peşinden koşan yirmili yaşlardaki bir arkadaş grubu ile tanışırken; karakterlerin Broadway, podyum ve kayıt stüdyolarında başarılı olma yolunda çıktıkları sürece tanıklık ediyorlar.

20-07/03/katy-keene-oyunculari.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda bu dört isme Camille Hyde (Alexandra Cabot), Katherine LaNasa (Gloria Grandbilt), Lucien Laviscount (Alexander Cabot), Zane Holtz (K.O. Kelly), gibi isimler eşlik ediyorlar.

Berlanti Productions, Warner Bros. Television, CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Katy Keene'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Jon Goldwater, Sarah Schechter, Greg Berlanti, Roberto Aguirre-Sacasa, Michael Grassi'den oluşuyor.

"Katy Keene" (The CW) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin