Korku severler ekran başına! Korku dizisi Ju-On: Origins Netflix'te başladı!

Japon korku filmi serisi Garez'in dizi uyarlaması "Ju-On: Origins" 03 Temmuz 2020 Cuma günü Netflix'te ilk sezonuyla başladı! Ju-On: Origins hakkında her şey yazımızda...

Korku severler! Kısa bir süre önce The Grudge (Garez) olarak bilinen Japon korku filmi serisi "Ju-On"un dizisinin Netflix'e geleceğinin haberini vermiştik. Ve beklenen gün geldi!

JU-ON ORIGINS 1. SEZON NETFLIX'TE!

Dünya genelinde büyük bir başarı yakalayan efsanevi Japon korku serisinin ilk dizi uyarlaması olma özelliğini taşıyan "Ju-on: Origins" ilk sezon bölümleriyle 03 Temmuz 2020 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Sezonu 27 ile 31 dakika arasında değişen sürelere sahip 6 bölümden oluşan yapımın konusuna kısaca bakacak olursak;

20-07/03/juon-origins-afis.jpg

"JU-ON: ORIGINS" NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCULARI

Bir doğaüstü olaylar araştırmacısının, geçmiş yıllarda bir anne ve çocuğunun başına korkunç şeylerin geldiği lanetli bir evi takıntı haline getirerek gerçekleri bulmaya çalışmasını konu edinen Ju-on: Origins'te henüz yolun başında bir aktris olan Haruka Honjo (Yuina Kuroshima) evinde gece geç saatlerde ürkütücü ayak sesleri duymaktadır.

Bir televizyon programı aracılığıyla yerel psişik araştırmacı Yasuo Odajima'nın (Yoshiyoshi Arakawa) yeteneklerini öğrendiği zaman ölümcül paranormal problemini çözmek için onun peşine takılır.

Hiroshi Takahashi (Ring) ve Takashige Ichise (Dark Water) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ririka, Koki Osamura, Ryota Matsushima, Haruka Kubo, Shinsuke Kato, Seiko Iwaido, Kai Inowaki, Ryushin Tei, Yuya Matsuura, Kaho Tsuchimura, Takemi Fujii, Nana Yanagisawa, Atom Shukugawa, Yura Anno, Tokio Emoto, Nobuko Sendo, Kana Kurashina gibi isimler rol alıyor.

20-07/03/ju-on-dizisinden-kareler.jpg

And Your Bird Can Sing ile övgü alan Sho Miyake ise yönetmen koltuğunda oturan isim.

"Ju-On: Origins" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin