Sinan Albayrak İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosunda!

Sevilen oyuncular İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosunda buluşuyor.

Merve Mutlu
03 Temmuz 2020 - 15:44
Gündem

O3 Medya tarafından Star TV için hazırlanan ve 17 Temmuz'da çekimlerine başlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-07/03/iyi-gunde-kotu-gunfe-1593780934.jpg

İlk açıklanan oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Mert Fırat ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaşacağı söylenmişti. Ancak daha sonra Seda Bakan ve Mert Fırat dizinin kadrosundan ayrıldı ve yerlerine Elçin Sangu ile Ozan Dolunay geçti. Ayrıca kadroya Ali Yağcı'nın da dahil olduğunu sizlerle paylaşmıştık. 

Sinan Albayrak İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosunda!

20-07/03/sinan-albayrak-kim.png

Ferhunde Hanımlar dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Kara Melek, Yılan Hikayesi, Şaşıfelek Çıkmazı, Karanlıkta Koşanlar, Nasıl Evde Kaldım, Unutma Beni, Kurtlar Vadisi, Omuz Omuza,Kadın Severse, O Hayat Benim gibi dizilerde rol alan ve en son Kalk Gidelim dizisinde karşımıza çıkan Sinan Albayrak, İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin