Netflix'ten korku filmi Garez'in dizi uyarlaması geliyor: Ju-On: Origins fragmanı ve konusu

The Grudge (Garez) olarak da bilinen Japon korku filmi serisi Ju-On'un dizi uyarlaması Netflix'e geliyor. 03 Temmuz 2020'de başlayacak Ju-On: Origins'in konusu, fragmanı ve oyuncuları...

The Grudge (Garez) olarak da bilinen Japon korku filmi serisi "Ju-On"un yenisi bu kez Netflix'e dizi formatında geliyor!

"JU-ON: ORIGINS" DİZİSİ 03 TEMMUZ'DA NETFLIX'TE!

03 Temmuz 2020'de ilk sezon bölümleriyle Netflix'e geleceği duyurulan "Ju-On: Origins" isimli dizinin ilk fragmanı da görücüye çıktı. Fragmanı yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

JU-ON: ORIGINS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Yoshiyoshi Arakawa, Yuina Kuroshima, Ririka'nın başrolleri paylaştığı dizinin konusu şöyle:

Dünya çapında büyük bir başarı yakalayıp hit haline gelen efsanevi Japon korku serisi ilk dizi uyarlamasıyla geliyor. Klasikleşmiş Japon korku filmi serisi "Ju-On", aslında 40 yıl boyunca yaşanan gerçek olaylardan uyarlanmıştı. Ve gerçek çok daha korkutucu!

İnsanlar evin lanetinden kurtulabilecekler mi? Geçmişte bu lanetli evde ne tür bir korkunç olay meydana geldi?

İzleyiciler bu dizi ile ilk defa lanetli evin kökenlerini ve onu çevreleyen sayısız tatsız olayı keşfedecek.

20-05/14/ju-on-dizisinden-kareler.jpg

Dizinin hikayesini biraz daha detaylandıracak olursak;

Yolun başında bir aktris olan Haruka Honjo (Kuroshima) evinde gece geç saatlerde ürkütücü ayak sesleri duymaktadır. Bir televizyon programı aracılığıyla yerel psişik araştırmacı Yasuo Odajima'nın (Arakawa) yeteneklerini öğrendiğinde, ölümcül paranormal problemini çözmek için onun peşine takılır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yapımın oyuncu kadrosunda Yoshiyoshi Arakawa, Yuina Kuroshima, Ririka'ya Koki Osamura, Kai Inowaki, Tokio Emoto, Nobuko Sendo ve Kana Kurashina eşlik ediyorlar.

20-05/14/ju-on-origins-izle.jpg

Hiroshi Takahashi (Ring) ve Takashige Ichise (Dark Water) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizide And Your Bird Can Sing ile övgü alan Sho Miyake ise yönetmen koltuğunda oturan isim.

Takashi Shimizu'nun Ju-On korku serisi ilk olarak 1998 yılında yayınlanan Katasumi ve 4444444444 isimlerindeki iki kısa film ile başladı. Bu filmlerin hikayeleri iki yıl sonra yayınlanan uzun metrajlı filmler Ju-On: The Curse ve Ju-on: The Curse 2 ile genişletildi. Bundan sonra serinin devam filmleri üretilmeye devam ederken 2004 yılında ise Sarah Michelle Gellar'ın başrolünde oynadığı Amerikan yapımı yeniden çevrim filmi vizyona girdi.

"Ju-On: Origins" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin