Motherland: Fort Salem 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Tatbikatın ardından birim birbirine daha bağlanırken Alder'a karşı güvensizlikleri giderek büyür! Freeform'un cadı temalı dizisi Motherland: Fort Salem'in yeni bölümünde neler olacak? Motherland: Fort Salem 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı, fotoğrafları...

Freeform'un cadı temalı dizisi "Motherland: Fort Salem" geçtiğimiz hafta "Citydrop" isimli bölümle ekranlara geldi.

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; 300 sene önce gerçekleşen anlaşma ile artık cadılara zulmedilmeye son verilen kadın egemenliğindeki alternatif günümüz ABD'sinde geçen ve ülkeleri için savaşmak amacıyla eğitim gören üç genç cadıya odaklanan Motherland: Fort Salem'in yayınlanan son bölümünde; Fort Salem'deki cadıların eğitimi, büyük ve tehlikeli bir tatbikat olan City Drop ile doruk noktaya yükselir. Yıkıcı sonuçları olan sırların ortaya çıkması birimi parçalara ayırır ve Tally'yi inanç ve düşüncelerini sorgulamaya zorlar. Bu arada yaklaşan gerçek bir Spree tehdidi, öğrencilerin yaşamlarının gidişatını değiştirir.

20-05/13/motherland-fort-salem-1x09-foto1.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, David Grossman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.09 reyting oranı ve 0.267 milyon izleyici rakamlarını elde edip sezonun en düşük reytingini aldığı bir önceki bölümüne kıyasla biraz yükseliş gösterdi.

Yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü "Witchbomb" 20 Mayıs 2020'de ekranlara gelecek.

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon finaline bir kala! Eliot Laurence & Maria Maggenti'nin senaryosunu kaleme alıp; Steven A. Adelson'un (Siren, Riverdale) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Coup" 13 Mayıs 2020 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/14/motherland-fort-salem-1x09-foto2.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Citydrop tatbikatının ardından birim birbirine daha bağlanırken Alder'a karşı güvensizlikleri giderek büyür.

Tally, Gerit hakkında yeni bir şey öğrenirken; Anacostia, Scylla'ya son bir iyilikte bulunur.

Oyuncu kadrosu: Taylor Hickson (Raelle Collar), Amalia Holm (Scylla), Demetria McKinney (Anacostia Quartermaine), Jessica Sutton (Tally Craven), Ashley Nicole Williams (Abigail Bellweather), Lyne Renée (General Sarah Alder)

MOTHERLAND: FORT SALEM YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-05/14/motherland-fort-salem-1x09-foto3.jpg

20-05/14/motherland-fort-salem-1x09-foto4.jpg

20-05/14/motherland-fort-salem-1x09-foto5.jpg

20-05/14/motherland-fort-salem-1x09-foto6-1589404156.jpg

"Motherland: Fort Salem" (Freeform) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin