Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yeni dizisi Sen Çal Kapımı'da kim kimdir?

Ekranların sevilen isimleri Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda bir araya geliyor.

Merve Mutlu
14 Mayıs 2020 - 11:04
Gündem

Başrollerinde; en son Azize dizisinde rol alan Hande Erçel ile Aynen Aynen adlı internet dizisinde boy gösteren Kerem Bürsin'in yer alacağı Sen Çal Kapımı dizisinin hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri devam ediyor. 

20-05/14/hande-ercel-kerem-bursin.jpg

Üniversite öğrencisi olan ve çiçek satan bir kız olan Eda ile holding varisi olan Serkan Bolat'ın, olaylı bir tanışmanın ardından tutkulu bir aşk yaşamalarını konu alacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

Sen Çal Kapımı dizisinde kim kimdir? Tüm oyuncular..

20-05/14/sen-cal-kapimi.jpg

Başrolde çiçekçi kız karakteri ile Hande Erçel'in karşımıza çıkacağı dizide, zengin bir adam olan Serkan Bolat'ı Kerem Bürsin canlandıracak. Eda'nın halası Ayfer karakterini Evrim Doğan üstlenirken; Bige Önal Selin karakterini, Elçin Afacan Melek karakterini, Melisa Döngel Ceren karakterini, Anıl İlter Engin rolünü Neslihan Yeldan Aydan karakterin , Çağrı Çıtanak da Serkan'ın düşmanı Kaan'ı canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin