The Purge 3. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

The Purge (Arınma Gecesi) dizisinin 3. sezonu olacak mı sorusu cevabını buldu! Yayıncı kanal iki sezonun ardından diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

"The Purge" 3. sezon olacak sorusu cevabını buldu!

THE PURGE DİZİSİ RESMEN İPTAL!

Yayıncı kanal USA Network, aynı isme sahip popüler film serisinden ekranlara uyarlanan "The Purge" dizisi ile yola devam etmeme kararı aldı ve iki sezonun ardından diziyi resmen iptal etti!

THE PURGE NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Dizi için iptal kararı alınmasının arkasında yatan birkaç neden var. Bunlardan birisi dizinin maliyeti ile izlenme oranları arasındaki ilişki. Masraflı bir iş olan The Purge ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.22 reyting ve 562,000 izleyici ortalaması ile ilk sezonuna kıyasla sırasıyla %46 ve %48 oranlarında düşüş gösterdi. Aslında bu düşüşe rağmen kanalın hala en yüksek reytingli ikinci dizisiydi.

20-05/14/the-purge-izle-dizi.jpg

İptalin arkasındaki bir diğer neden ise USA Network'un, yeni yayın sezonunda artık orijinal sezonluk diziler yerine canlı ve senaryosuz programlara, mini dizilere daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyor olması. Kanalın geçtiğimiz haftalarda gençlik-gerilim dizisi Dare Me için de iptal kararı aldığını hatırlatalım.

James DeMonaco'nun yaratıcısı olduğu korku-gerilim türündeki The Purge'un hikayesinin çıkış noktası, her yıl organize edilen ve cinayet, kundakçılık ve hırsızlık dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir zaman diliminden geliyor.

20-05/14/the-purge-3-sezon-olacak-mi.jpg

Blumhouse Television ve UCP (Universal Content Productions) ortak yapımcılığındaki The Purge'un yürütücü yapımcı kadrosu ise senaryoyu kaleme alan film serisinin yaratıcısı James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, James Roland, Krystal Houghton Ziv, Tim Andrew, Jason Blum, Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form'dan oluşuyor.

"The Purge" (USA Network) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin