Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu!

Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy'dan yeni dizi geliyor.

Merve Mutlu
14 Mayıs 2020 - 11:44
Gündem

En son, Netflix'in ilk Türk yapımı projesi olan Hakan: Muhafız dizisinde, İstanbul'u ölümsüzlere karşı korumaya çalışan bir muhafız karakteri ile karşımıza çıkan ve bir süredir televizyona dizi çekmeyen Çağatay Ulusoy'un yeni projeleri belli oldu. 

20-05/14/agatay-ulusoy.jpg

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy kariyeri boyunca; Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde dizilerinde başrolde yer aldı. Şimdilerde ise bir sinema filmi ve yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ulusoy'un proje planları arasında OG Medya'nın çekeceği bir sinema filminde hem ortak yapımcı hem de başrol oyuncusu olarak yer almak var. Senaryo çalışmaları devam eden dizi için prensipte el sıkışan oyuncu bir de televizyon dizisi için hazırlanıyor. 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi ne olacak?

20-05/14/ulusoooy-cagatay.jpg

Hakan: Muhafız dizisi devam eden oyuncu şimdilerde bir de televizyon dizisi ile görüşmeler yapıyor.  ES Film tarafından TRT 1 için hazırlanan dönem projesi Barbaros'ta yer almak için prensipte el sıkışan Ulusoy imza aşamasına geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin