Özel bir kız çocuğunun dileği Hangimiz Sevmedik'de gerçek oldu!

Özel çocuklarının iyilik meleği ekibi olan İyilik Kulübü, bu kez Hangimiz Sevmedik setinde!

Sibel Karagöl
12 Nisan 2017 - 16:54
Gündem

TRT 1'de yayınlanan 'İyilik Kulübü' programı bir çocuğun daha dileğini yerine getirdi. Özel gereksinimi olan çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen program “İyilik Kulübü” yeni bölümünde Hangimiz Sevmedik setine konuk oldu.

17-04/12/s.jpg

Türkiye'nin her yerinden, hasta, travma geçirmiş, savaş mağduru, yetim, öksüz, şehit veya gazi yakını çocuklarının  yüzlerinde gülümseme yaratmaya çalışan program bu hafta 9 yaşındaki Uşak’ta yaşayan Gülsüm’ün dileğini gerçekleştirdi.

17-04/12/ik.jpg

Dünyada nadir görülen Hallermann Streiff sendorumuna sahip, 9 yaşında ancak 3 yaşında bir çocuk görünümündeki minik Gülsüm’ü, İyilik Kulübü “Hangimiz Sevmedik” setine konuk etti. Küçük Gülsüm'ü hayranı olduğu dizinin sevilen oyuncuları olanBülent Şakrak, Pelin Ermiş, Mehtap Bayri, Yeliz Kuvancı, Altan Erkekli, Tuba Erdem ve Berfu Öngören ile buluşturdu.

Işık Yönt, Ömer Fırat Köker ve Cansın Bezircilioğlu'ndan oluşan ekip sayesinde Gülsüm, setteki sevimliliği ve mutluluğuyla oyuncuların gözbebeği oldu.

17-04/12/gulsum.Jpeg

Küçük Gülsüm Kimdir?

Eshab ve Gülümser Ünver çiftinin 4 çocuklarının en küçüğü olan Gülsüm, Hallerman-Streiff Sendromu'na sahiptir. Uşak’ta yaşayan Gülsüm 9 yaşında olmasına rağmen 3 yaşındaki bir çocuğun görünümüne sahiptir.  İç organları büyümeye devam ederken kemik yapısı büyümeyen Gülsüm, sendromun karakteristik özelliklerinden “kuş yüzü” olarak tanımlanan bir yüze, küçük gözlere sahip. Gözlerinde ileri derece bozukluk bulunan Gülsüm ise yüzü her daim gülen umut dolu bir çocuktur. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin