Özel Haber I Aras Bulut İynemli'nin "Gaddar" dizisindeki partneri kim olacak? Çukur ekibi yeniden aynı projede mi?

Aras Bulut İynemli ve Ay Yapım arasında yapılan ve kulislerden yükselen bazı dizi haberleri gündeme gelmeye başladı. Peki Aras Bulut İynemli Ay Yapım ile neden yeniden anlaştı? Aras Bulut İynemli Ay Yapım'ın hangi dizisinde rol alacak? Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisinde hangi isimler rol alacak? Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı Ay Yapım imzalı dizinin konusu ne? Ay Yapım imzalı dizi hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman ekrana gelecek? Gaddar dizisi nerede yayınlanacak? Gaddar dizisinin konusu ne? Gaddar dizisinde kimler rol alacak? Gaddar Aras Bulut İynemli kimdir? Haluk Bilginer kimdir? Erkan Kolçak Köstendir kimdir? Erkan Petekkaya kimdir? Mehmet Günsür kimdir? Necip Memili kimdir?

Volkan Usta
26 Haziran 2023 - 09:32
Kültür Sanat

Yakın zamanda Disney+'ın Atatürk dizisini tamamlayan ve yeni projeler için beklemeye geçen Aras Bulut İynemli ve anlaştığı yapım şirketiyle ilgili kulislerden birden fazla haberler gelmeye başlamuşt. İynemli'nin kadın partneri için arayışlarda başladı.

Geçtiğimiz yıllarda İçeride, Çukur ve Üç Kuruş gibi popüler dizilere imza atan Ay Yapım ile yeniden anlaştığı konuşulan Aras Bulut İynemli yeni sezon için çalışmalara başladı. İynemli yeni sezonda da yine aynı yapım firmasıyla Çukur benzeri bir senaryo ile ekrana dönecek gibi gözüküyor. Gaddar kod adlı dizi için İynemli'ye teklif gittiği kulislerden öğrenildi.

23-05/11/619601f145d2a07ffcaf8efe.jpg

Gelen  diğer bilgilere göre, Çukur benzeri bir proje hazırlığında olan Ay Yapım özellikle İynemli ile anlaşmasının ardından eski projelerden birçok isimlerle görüşmeye başladı. Çukur dizisinden İynemli'nin abisini canlandıran Necip Memili ile görüşüldüğü iddia edilirken, Memili'nin Star ekranlarında yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisinin final yapacak olmasıyla yeni projede yer alma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

23-05/11/5b97ae0a67b0a80e30393084.jpg

Ayrıca İynemli'nin yeni başlayacak Gaddar kod adlı dizide abilerinin olacağı ve bu isimler içinde araştırmalara başlandığı bilgileri de geldi. İynemli'nin abileri için daha önce beraber rol aldığı Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte Erkan Petekkaya, Mehmet Günsür isimlerin adlarının geçtiği kulislerden öğrenildi. 

23-05/11/61e7e247bf21441144c62d7e.jpg

Yine aynı diziden gelen bilgiler arasında ailenin babası olarak birkaç ismin düşünüldüğü bu isimlerden birinin Haluk Bilginer olduğu bilgileri alındı. Ayrıca Çukur'daki bazı sevilen oyuncularında bu dizide yer alabileceği öğrenildi. Aras Bulut İynemli'nin bu yeni dizisinin Eylül ayında yine Show TV ekranlarında yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

23-05/11/mv5by2u3ndiwmzutmdfknc00zdm1lwe5odctmtnhmjmzzjrhndi4xkeyxkfqcgdeqxvymjqwmdg0ng-_v1_.jpg

Bu bilgilerle beraber Çukur dizisinin henüz adı öğrenilemeyen bir platformda yeniden başlayacağı geçtiğimiz haftalarda gündeme gelmişti, fakat bu iddialar asılsız çıkmıştı.

23-06/14/tsducibtko_p9df5.jpg

Ayrıca Gaddar ismiyle çıkacağı iddia edilen dizinin yönetmenliğini yine Çukur'dan tanıdığımız Sinan Öztürk yapacak. Geçtiğimiz günlerde Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran ile yapılan görüşmeyle de bu ikilinin Gaddar adlı dizide rol alacağına dair sinyallerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Fox'ta yayınlanması beklenen projenin tüm detayları henüz belli olmadı.

23-06/26/901b01eb9e302942fe01f9e0f0ccc4af_840.jpg

Edinilen bilgilere göre, Aras Bulut İynemli'nin Gaddar dizisindeki kadın partneri için arayışlar tüm hızıyla devam ediyor. Kulislerden edinilen bilgilere göre, daha önce Ay Yapım'ın projelerinde yer almış güzel bir kadın oyuncu ve sevilen birkaç isimle daha görüşme yapıldığına dair bilgiler geldi. Sosyal medyada ise Çukur'daki uyumları sebebiyle Damla Sönmez ve İynemli'nin yeniden partner olmaları için çok büyük bir istek olduğu da gözlemleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin