Özel Haber I Cehennem Melekleri 4 filminde son durum ne? Film ne zaman vizyona girecek?

Birçok popüler aksiyon filmi yıldızının bir araya geldiği Cehennem Melekleri serisinin dördüncü filminin heyecanlar vizyon vakti bekleniyor. Cehennem Melekleri 4 ne zaman vizyona girecek? Cehennem Melekleri 4 filminin konusu ne? Cehennem Melekleri 4 filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Cehennem Melekleri 4 filmi nerelerde çekildi? Cehennem Melekleri 4 filminin önceki serilerinde neler yaşandı? Sylvester Stallone kimdir? Jason Statham kimdir? Megan Fox kimdir?

Volkan Usta
09 Haziran 2023 - 09:55
Kültür Sanat

Sylvester Stallone'nin canlandırdığı "Barney Ross" karakteri yaklaşık dokuz yıl sonra bir kez daha Cehennem Melekleri'ne yeniden liderlik edecek. Dördüncü filmin fragmanıyla beraber kadronunda ne kadar zengin olacağı görülüyor. İşte detaylar!

23-06/08/5237-eeix5.png

"The Expendables" serisinin dördüncü filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. Serinin efsaneleri Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture yeni filmde de Stallone'ye eşlik ederken, Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais ve Andy Garcia gibi isimlerde dördüncü filmin yeni yüzleri olacak.

23-06/08/screen-shot-2023-06-07-at-121755-pm.jpg

Açık denizlerde bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyonla aksiyona doyacağımız Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles), Türkiye’de 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

#

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin