Mert Turak "Maske" filmiyle gönülleri fethetmeye geliyor!

Yapımı Satre Film Yapım’a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş’a ait olan gizem ve gerilim filmi ‘Maske’ filmi Cuma günü vizyona giriyor. Maske, gençlik yılları travmalarla geçen ‘Barış’ın yaşadıklarını atlatamayıp yaşama devam etmek için çeşitli ‘kandırma’ yöntemleri bulmasını konu alıyor. Mert Turak kimdir?

Volkan Usta
09 Haziran 2023 - 09:59
Kültür Sanat

Yönetmenliğini Berker Berki’nin senaryosunu Emrah Ertaş’ın üstlendiği ‘Maske’ filmi cuma günü vizyona giriyor. Ters köşelerle dolu ‘Maske’nin kadrosunda Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Erdinç Gülener, Burç Kümbetlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Vanlı, Ulvi Alacakaptan yer alıyor. 

23-06/09/dsc00377.jpg

Barış’ın (Kaan Turgut) çelişkili ruh hali ve kontrolünü sağlayamadığı duygularıyla hem kendisini hem de çevresindekileri sürüklediği olayları merkezine alan ‘Maske’ filminde başarılı oyuncu Mert Turak da unutulmayacak özel bir karaktere imza attı. Ülkenin önde gelen kostüm tasarımcısı ‘Toprak’a hayat veren Mert Turak ‘ Toprak çok şahsına münhasır bir tasarımcı, özel bir rol ve bana nasip olduğu için çok mutluyum. Önemli bir başyapıt olarak hem Türkiye hem dünya sinemasına bir eser bıraktığımıza inanıyorum’ diyerek duygularını dile getirdi. 

23-06/09/dsc00768.jpg

Toprak aniden patlayan siniri, lafını esirgememesi ve rahatlığıyla kendisini hem sevdirecek hem sinirlendirecek. Yüksek egosunun altında yatan temiz kalbiyle sinema seyircisinin gönlünü kazanacak.

23-06/09/dsc00389.jpg

Cesur senaryosuylaMaske’ Cuma günü sinemalarda!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin